U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

        Geheel vrijblijvende offerte aanvragen bel: 06-24938165

 

Badkamerrenovatie

 

 

Timmerbedrijf-Oomens herbergt een schat aan ervaring op het gebied van het zetten van tegels. Het bedrijf heeft oog voor detail en gaat alleen voor de beste kwaliteit. Of het nu gaat om tegelwerk in de badkamer, wc, keuken of tegelvloeren,  wij gaan ervoor om iedere opdracht tot een succes te maken.

Het renoveren of verbouwen van een badkamer vergt altijd de nodige planning. U zit immers niet te wachten op dagen waarop er helemaal niks gebeurt in uw badkamer. Des te eerder de badkamer klaar is hoe beter. Timmerbedrijf Oomens neemt u hierbij veel werk uit handen. Van het afplakken tot en met het tegelwerk en zelfs het afkitten; ik regelen het.

 

Advies op maat

U heeft vaak goed nagedacht over hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien. ik denk hierin graag met u mee. Samen bekijken we de ruimte en de mogelijke opstellingen. Hierbij houden we rekening met bestaande aansluitingen, maar ook met een goede ventilatie; de aan- en afzuiging. Meestal adviseren we om oude leidingen te vervangen zodat u nog langer plezier kunt hebben van uw nieuwe badkamer.

Het maakt niet uit of u een grote of kleine badkamer heeft, ik kan iedere badkamer van nieuw tegelwerk voorzien.

Werkwijze badkamerrenovatie

Zodra we samen overeen zijn gekomen over het plan van aanpak, gaan we aan de slag. In eerste instantie zal ik de overige ruimte afplakken om zo het stof in huis zoveel mogelijk te beperken. Daarna gaan we aan de slag met het sloopwerk, indien aanwezig, en vervolgens met het uitvlakken voorlijmen of stukadoren van de badkamer. Voor ieder onderdeel heb ik specialisten aan het werk om alles zo vlot en secuur mogelijk te laten verlopen.
ik lijm wandjes waar nodig en bouw het toilet mooi in. Wilt u in uw wand of tegelvloer een mooi 3D-effect of staat er ander maatwerk op uw wensenlijst, zoals bijvoorbeeld een mooi patroon of extra bandje, dan kan ik  ook daar in voorzien. (We leggen de vloer- en wandtegels in lijn met elkaar zodat het geheel mooi in elkaar overloop , mocht dat aan de maat van de tegels dat toelaten ) en uw badkamer een geheel vormt. Ook het voegen van de tegels doen we met veel zorg. Lichte voegen zijn op den duur moeilijk schoon te krijgen, daarom adviseren wij altijd niet lichter dan de kleur zilvergrijs te gebruiken voor de voegen.

Wilt u meer informatie over het verbouwen of renoveren van uw badkamer, neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. We bekijken graag met u de mogelijkheden.